Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Buiten douchecabine

De buiten douchecabine is een waterdichte cabine en is uitermate geschikt om buiten of in de garage te plaatsen, deze voldoet aan alle voorwaarden om lekker en warm te douchen. De cabine is zo ontwikkeld dat deze goed te onderhouden is zodat u altijd schoon en fris kunt douchen.

Gebruik

U kunt de cabine plaatsen in verschillende ruimtes in bijvoorbeeld de garage of in de tuin. Het is wel belangrijk dat de ruimte is voorzien van water-, elektriciteit- en afvoer aansluitingen. Wilt u de cabine graag in huis plaatsen dan hebben we daarvoor een de speciale demontabele Spa douchecabine die bijna overal te plaatsen is.

Snelle en praktische aansluiting

Wij kunnen onze douches binnen 24 uur leveren en aansluiten. Zodra u de opdracht plaatst plannen wij een moment in die u het best uitkomt, zo ook ’s avonds indien gewenst. Vervolgens zal één van onze medewerkers de douchecabine bezorgen en vakkundig installeren, zodat u binnen de kortste keren weer kunt douchen.

Huurprijzen buiten douchecabine

Een week

€ 200,00

Twee weken

€ 250,00

Drie weken

€ 300,00

Vier weken of meer

€ 350,00
  • montage & aansluiting
  • Boiler & Afvoerpomp
  • Plaatsen

* Bij verlenging kost het € 19,99 per verlengperiode + ons weektarief.

Heeft u de douche voor een langere periode nodig? Neemt contact op of vraag een offerte aan!