Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
085 080 5853

Douche huren tijdens verbouwing

Douche huren tijdens verbouwingEen douche huren tijdens een verbouwing is een geweldige manier om je door een renovatie van de badkamer heen te helpen.

Als u een verbouwing aan uw badkamer uitvoert, is het belangrijk dat u een tijdelijke douche heeft om uw zich dagelijks te kunnen verzorgen. Bij mobieleverhuur.nl kunt u een douche huren tijdens de verbouwing van uw badkamer. Wij hebben snelle levertijden, geen verborgen kosten en installeren de douches volledig, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast bieden wij gratis bezorging voor al onze douches.

Onze demontabele spa-douchecabines zijn ideaal voor tijdelijk gebruik tijdens een verbouwing. Ze zijn volledig uitgerust met een handdouche en een stevige constructie voor een luxe douche ervaring. De cabines zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik.

De Blue Lagoon is een waterdichte cabine en is uitermate geschikt om buiten of in de garage te plaatsen, deze voldoet aan alle voorwaarden om lekker en warm te douchen. De cabine is zo ontwikkeld dat deze goed te onderhouden is zodat u altijd schoon en fris kunt douchen.

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, houden wij ons aan de afspraak. Wij zijn flexibel in onze service en kunnen uw douche snel leveren, zodat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing. Daarnaast bezorgen wij de douche kosteloos.

Bij mobieleverhuur.nl zetten we ons in om oplossingen op maat te bieden die aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen. Wij denken graag met u mee om uw problemen op te lossen.

We werken met u samen om de beste oplossingen voor uw project te vinden, en we bespreken graag alle mogelijkheden met u om uit te zoeken wat de beste opties zijn qua prijs.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mobiele douche? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen