Over ons

De experts in tijdelijke douchecabines

Service gericht en klant tevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn een jonge organisatie die er alles aan doet, om een optimale service te leveren. Dat betekent voor u, dat wij goed bereikbaar zijn, dat onze monteurs netjes en vakkundig te werk gaan, en wij flexibel zijn in montagetijden. Dit alles zodat u optimaal kunt genieten van uw tijdelijke oplossing.

Onze diensten en producten zetten wij breed in en we staan open voor alle mogelijkheden. Om u tegemoet te komen verhuren en verkopen wij onze mobiele oplossingen. Het aanschaffen kan voor langdurig gebruik een goede optie zijn.

Wij willen u graag ontzorgen

Renovaties en verbouwingen geven vaak stress en dat realiseren wij ons heel goed vandaar dat wij u willen ontzorgen zodat u kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke warme douche, waar het warme water blijft stromen.

Maatwerk

Wij willen maatwerk leveren en in samenspraak met u tot de beste oplossingen en een fijne samenwerking komen. We bespreken met u graag alle mogelijkheden door om er achter te komen wat prijstechnisch de beste mogelijkheden zijn.

Ook uw gebruikte douchecabines nemen wij weer graag van u over.