Toilette cabine (alleen verkoop)

De toilette cabine is een mooie en goed te onderhouden cabine. Bij het ontwerp is er duidelijk rekening mee gehouden dat er zo min mogelijk vuilresten blijven zitten waardoor de cabine makkelijk schoon te maken is voor optimale hygiene.

De cabine kan goed tegen een stootje en is zeer geschikt voor festivals of voor tijdelijk gebruik bij renovaties en verbouwingen.

Gebruik

De Toilette Cabine is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te plaatsen. Aan de buitenkant van de cabine is er ruimte om eventueel reclame-uitingen te monteren/plakken. De cabine is goed te transporteren. Het laden en lossen is eenvoudig door stevige constructie, zodat je dit zonder problemen met een heftruck kunt realiseren.

Snelle en praktische levering

Wij hebben de toilette cabines op voorraad en kunnen deze zeer snel leveren.

Het aanschaffen van een toilette cabine

Onze cabines zijn alleen te koop. De prijzen zijn variabel, afhankelijk welke uitvoering en kleur u kiest. Mocht u interesse en meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op zodat we u direct verder kunnen helpen.

 

Tarieven binnen- & buiten douche

Wij zijn altijd de goedkoopste van Nederland!

1 week

€75

2 weken

€125

Meest gekozen!

3 weken

€175

4+ weken

Prijs op aanvraag

*Heeft u achteraf de douche toch langer nodig? Geen probleem. Wij rekenen hier eenmalig €19,99 per verlengingsperiode + ons weektarief van €67,50 voor.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u bereiken?

Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.

Waar kunnen wij u mee helpen?