Binnen douchecabine

De douche is een demontabele en waterdichte cabine, deze luxe douchecabine voldoet aan alle voorwaarden voor een lekkere warme douche. De cabine is voorzien van een stevige constructie en heeft als voordeel dat hij bijna voor elke ruimte en verdieping geschikt is.

Demontabel en overal te plaatsen

Omdat de douchecabine demontabel en waterdicht is kunnen wij deze bijna overal plaatsen. Het is wel belangrijk dat de ruimte is voorzien van water-, elektriciteit- en afvoer aansluitingen.

Snelle en praktische aansluiting

Wij kunnen onze douches binnen 24 uur leveren en aansluiten. Zodra u de opdracht plaatst plannen wij een moment in die u het best uitkomt, zo ook ’s avonds indien gewenst. Vervolgens zal één van onze medewerkers de douchecabine bezorgen en vakkundig installeren, zodat u binnen de kortste keren weer kunt douchen.

Tarieven binnen- & buiten douche

Wij zijn altijd de goedkoopste van Nederland!

1 week

€200

2 weken

€250

Meest gekozen!

3 weken

€300

4+ weken

Prijs op aanvraag

*Heeft u achteraf de douche toch langer nodig? Geen probleem. Wij rekenen hier eenmalig €19,99 per verlengingsperiode + ons weektarief van €67,50 voor.

Plaatsing en installatie

Wij zijn gewend om onze douchecabine in verschillende locaties en in diverse soorten ruimtes te monteren.

Voordat we overgaan tot het plaatsen lopen we met u de volgende checklist door:
Het aanschaffen van een douchecabine

Onze cabines zijn ook te koop. Voor langdurig gebruik kan dit een interessante optie zijn. In de meeste gevallen bieden wij direct een terugkoop garantie. Mocht u interesse hebben in deze oplossing dan lichten wij graag alle mogelijkheden telefonisch toe.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u bereiken?

Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.

Waar kunnen wij u mee helpen?