Buiten douchecabine huren?

Het huren van een buiten douchecabine is niet moeilijk. De buiten douchecabine is een waterdichte cabine en is uitermate geschikt om buiten te plaatsen, deze voldoet aan alle voorwaarden om lekker en warm te douchen. De cabine is zo ontwikkeld dat deze goed te onderhouden is zodat u altijd schoon en fris kunt douchen.

Gebruik

U kunt de cabine plaatsen op verschillende locaties. Het is wel belangrijk dat de ruimte is voorzien van water-, elektriciteit- en afvoer aansluitingen. Wilt u de cabine graag in huis plaatsen dan hebben we daarvoor een de speciale demontabele binnen douchecabine die bijna overal te plaatsen is.

Snelle en praktische aansluiting

Wij kunnen onze douches binnen 24 uur leveren en aansluiten. Zodra u de opdracht plaatst plannen wij een moment in die u het best uitkomt, zo ook ’s avonds indien gewenst. Vervolgens zal één van onze medewerkers de douchecabine bezorgen en vakkundig installeren, zodat u binnen de kortste keren weer kunt douchen.

Tarieven binnen- & buiten douche

Wij zijn altijd de goedkoopste van Nederland!

1 week

€200

2 weken

€250

Meest gekozen!

3 weken

€300

4+ weken

Prijs op aanvraag

*Heeft u achteraf de douche toch langer nodig? Geen probleem. Wij rekenen hier eenmalig €19,99 per verlengingsperiode + ons weektarief van €67,50 voor.

Plaatsing en installatie

Wij zijn gewend om onze douchecabine in verschillende locaties en in diverse soorten ruimtes te monteren.

Voordat we overgaan tot het plaatsen lopen we met u de volgende checklist door:
Het aanschaffen van een douchecabine

Onze cabines zijn ook te koop. Voor langdurig gebruik kan dit een interessante optie zijn. In de meeste gevallen bieden wij direct een terugkoop garantie. Mocht u interesse hebben in deze oplossing dan lichten wij graag alle mogelijkheden telefonisch toe.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u bereiken?

Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.

Waar kunnen wij u mee helpen?