Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
085 080 5853

Douche verhuur

Onze service: Douche verhuur zonder zorgen

Bij Mobiele Verhuur begrijpen we hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken en deze ook na te komen. Daarom staan wij garant voor een betrouwbare en professionele service bij de verhuur van mobiele douchecabines. Wij willen u ontzorgen en ervoor zorgen dat we altijd doen wat we beloven.

Buiten douchecabine Binnen douchecabine Prijzen

Flexibiliteit staat voorop

Bij douche verhuur draait het om uw gemak en comfort. Daarom passen wij ons graag aan naar uw wensen en planning. Heeft u liever dat de plaatsing van de mobiele douchecabine ’s avonds of in het weekend plaatsvindt? Geen probleem! Samen met u zoeken we naar een geschikt moment dat u het beste uitkomt. Bij Mobiele Verhuur streven we naar maximale flexibiliteit in onze service.

Geen verborgen kosten

Transparantie is een van onze kernwaarden. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. De kosten voor douche verhuur zijn duidelijk en overzichtelijk. Bovendien bezorgen en halen wij onze mobiele douchecabines kosteloos bij u op. Ook de montage van de douchecabine is uiteraard inbegrepen in onze service. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart genieten van onze dienstverlening.

Douche verhuur voor binnen en buiten

Of u nu een mobiele douchecabine nodig heeft voor een evenement in de buitenlucht of een renovatieproject binnen, bij Mobiele Verhuur bieden we oplossingen voor diverse situaties. Onze douchecabines zijn uitgerust met een boiler van 50 liter, zodat u altijd kunt genieten van een aangename en warme douche-ervaring.

Heldere tarieven voor douche verhuur

Bij Mobiele Verhuur hanteren we eerlijke tarieven voor douche verhuur. Voor een periode van één week betaalt u slechts €180,-. Heeft u de mobiele douchecabine twee weken nodig? Dan zijn de kosten €230,-. Bij een verhuurperiode van drie weken zijn de kosten €280,-. Wilt u de douchecabine vier weken of langer huren? Dan maken we graag een op maat gemaakte offerte voor u.

Neem vandaag nog contact op

Bij Mobiele Verhuur staan we voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie. Ons doel is om u de best mogelijke service te bieden bij douche verhuur. Wij zetten ons in om uw wensen te vervullen en ervoor te zorgen dat uw evenement, bouwproject of andere gelegenheid soepel verloopt met onze mobiele douchecabines. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met onze douche verhuur diensten.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u bereiken?
Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.
Toestemming(Vereist)