Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
085 080 5853

Douche huren

Douche huren

Nieuwe en hygiënische douchecabines voor een verfrissende ervaring

Kom gemakkelijk en goedkoop uw mobiele douche huren bij Mobiele Verhuur. Wij begrijpen het belang van een comfortabele en schone douche-ervaring. Onze douchecabines zijn in 2023 vervangen, waardoor we nu enkel gloednieuwe of slechts een enkele keer gebruikte douchecabines aanbieden. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons een douche kunt huren met een mooie en hygiënische cabine die aan al uw wensen voldoet.

Buiten douchecabine Binnen douchecabine Prijzen

Geniet van eindeloos warme douches met onze Bosch boiler van 50 liter

Met onze “lekker lange doucheboiler” kunt u optimaal genieten van heerlijk warme douches zonder u zorgen te maken dat het warme water opraakt. Vooral als u graag lange douches neemt of als er meerdere mensen in huis zijn die achter elkaar willen douchen, biedt onze ruime boiler de perfecte oplossing. U hoeft niet meer gehaast te douchen om het warme water te sparen; ontspan en geniet van uw douche-ervaring zonder enige beperking.

Verleng uw doucheplezier zonder zorgen

Bij Mobiele Verhuur streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen. Mocht u onverhoopt achteraf meer douche-tijd nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden u de mogelijkheid om de verlenging van uw douchetijd te regelen tegen een eerlijke prijs. Voor slechts €19,99 per verlengingsperiode en ons weektarief van €67,50, kunt u zonder enige zorgen langer genieten van uw warme douche unit.

Kom nu uw mobiele douche huren en ervaar het gemak

Bij Mobiele Verhuur willen we uw douche-ervaring zo aangenaam en moeiteloos mogelijk maken. Of u nu een renovatie ondergaat, tijdelijk zonder douche zit, of een evenement plant waarbij extra douchefaciliteiten nodig zijn, wij staan voor u klaar. Kom nu uw mobiele douche huren en verzeker uzelf van een ontspannende en hygiënische douche, met een continue toevoer van warm water. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw reservering te regelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verhuur; wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u bereiken?
Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.
Toestemming(Vereist)